Diumenge 14 de maig de 2023

Sortida a les 11 h al Parc Ciclista

Arribada: C/Baldiri Aleu

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ D’INTERÈS:

SAMARRETA GRATUÏTA

Un cop s’hagi fet la inscripció via web, es podran recollir les samarretes a les instal·lacions d’AUTOVIVO GRUP (Ctra. Santa Creu de Calafell, 95, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona) el divendres, 12 de maig, de 17 a 20 h i el dissabte, 13 de maig, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

FORA D’AQUESTS DIES I HORARIS NO ES PODRAN RECOLLIR SAMARRETES, TAMPOC EL MATEIX DIA DE LA PASSEJADA.

La recollida de DORSALS es realitzarà la setmana del dia 8 al 13 de maig de 9:30 a 21 h a les instal·lacions de DECATHLON SANT BOI (imprescindibles per al sorteig final de la bicicleta i d’altres obsequis).

IMPORTANT: Tant per a la recollida de dorsals com de la samarreta, els participants s’hauran d’acreditar amb el DNI i amb el comprovant imprès de la inscripció a la Passejada.

L’hora de sortida de la Passejada serà a les 11 h des del Parc Ciclista Sant Boi (Plaça Can Dubler, carrer de Múrcia, entre els carrers Doctor Josep Castells i Riera Fonollar). És aconsellable arribar mitja hora abans de la sortida.

Horari final d’arribada: 12:45 h, al Carrer Baldiri Aleu.

EDATS DE PARTICIPACIÓ:

-De 4 a 75 anys.

-Nens i nenes a partir de 4 anys, recomanem el recorregut petit de 3,5 km, el qual finalitzarà al carrer Baldiri Aleu, on podran participar de les diferents activitats esportives i recreatives.

-A partir de 10 anys: recorregut gran, 10,8 km.

Itinerari complet: Riera Fonollar, c/ Joventut, rda. Sant Ramon, c/ Cristòfor Colom, c/ Mossèn Jacint Verdaguer (1r reagrupament), c/ Mossèn Antoni Solanas, c/ Indústria, c/ Tres d’Abril, Pl. Catalunya, c/ Francesc Macià, c/ Cerdanya, c/ Pau Claris, c/ Baldiri Aleu (final recorregut curt, 2n reagrupament), rda. Sant Ramon, c/ Picasso, pl. Pallars Sobirà, c/ Llibertat, c/ Francesc Pi i Margall, c/ Lluís Pascual Roca, c/ Mossèn Jacint Verdaguer, c/ Torrefigueres, c/ Pau Claris i c/ Baldiri Aleu (final).

REGLAMENT I RECOMANACIONS

-Per a la participació en aquest esdeveniment és obligatori estar inscrit i l’ús de casc.

-Els nens i nenes menors de 4 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

-És d’obligatori compliment respectar les normes de circulació i les instruccions dels agents de l’ordre (Policia Local) i voluntaris de l’esdeveniment.

-Els participants s’han de mantenir darrere dels vehicles d’obertura de la marxa sense avançar-los

-Està totalment prohibit avançar i circular per les voreres. Serà motiu d’expulsió.

-En els punts de reagrupament caldrà aturar-se amb la resta de participants. No és una cursa.

-Recomanem revisar abans de la marxa els elements bàsics de seguretat de la bicicleta: pressió pneumàtics, frens, i aconsellem portar aigua o begudes isotòniques.

-La Passejada no és una prova competitiva, és un dia per gaudir de la bicicleta i de la nostra ciutat de forma relaxada.

IMPORTANT:

Amb el número del dorsal es podrà participar en el sorteig que es farà després de la Passejada al punt d’arribada (carrer Baldiri Aleu).

INSCRIPCIÓ LIMITADA A 800 PARTICIPANTS!!!

SAMARRETA GRATUÏTA CORTESIA DAUTOVIVO GRUP

ACTIVITATS LÚDIQUES A L’ARRIBADA DE LA PASSEJADA

SORTEIG D’UNA BICICLETA A CÀRREC DE DECATHLON SANT BOI

SORTEIG PACKS SORPRESA CLUB CICLISTA SANT BOI

SORTEIG DE 2 ABONAMENTS ANUALS AL PARC CICLISTA SANT BOI

INSCRIPCIONS TANCADES!!

Grup T Automoció

Start typing and press Enter to search